PODPROGRAM 2015 efekty

1. W ramach POPŻ Podprogram 2015, który był realizowany w okresie maj 2015 a€“ czerwiec 2016 do osób potrzebującym trafiły takie produkty jak mleko, ser podpuszczkowy, ser topiony, makaron świderki, ryż biały, kasza jęczmienna, płatki kukurydziane, kawa zbożowa, groszek z marchewką, koncentrat pomidorowy, dżem truskawkowy, mielonka wieprzowa, klopsiki w sosie własnym, cukier, olej rzepakowy.

2. Pomoc żywnościowa trafiła do 1900 osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej.

3. Wydaliśmy osobom potrzebującym ponad 140 ton żywności.

4.W ramach Podprogramu 2015 realizowaliśmy również działania towarzyszące skierowane do osób korzystających z pomocy żywnościowej. W ramach tych działań przeprowadziliśmy łącznie trzy spotkania ( warsztaty edukacyjne) , w których wzięły udział łącznie 33 osoby

Rodzaje warsztatów:
- Żywieniowe
1 spotkanie, 8 uczestników
- Kulinarne 2 spotkania, 25 uczestników

InformacjeInformacje:

Liczba wyświetleń: 517

Utworzono dnia: 28.11.2016

Dokument wprowadził:
Anna Skorczewska

Dokument opublikował:
Administrator główny

Historia publikacjiHistoria publikacji:

28.11.2016, Administrator główny:

Utworzenie dokumentu PODPROGRAM 2015 efekty