PODPROGRAM 2015 efekty
1. W ramach POPŻ Podprogram 2015, który był realizowany w okresie maj 2015 a czerwiec 2016 do osób potrzebującym trafiły takie produkty jak mleko, ser podpuszczkowy, ser topiony, makaron świderki, ryż biały, kasza jęczmienna, płatki kukurydziane, kawa zbożowa, groszek z marchewką, koncentrat pomidorowy, dżem truskawkowy, mielonka wieprzowa, klopsiki w sosie własnym, cukier, olej rzepakowy.
2. Pomoc żywnościowa trafiła do 1900 osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej.
3. Wydaliśmy osobom potrzebującym ponad 140 ton żywności.
4.W ramach Podprogramu 2015 realizowaliśmy również działania towarzyszące skierowane do osób korzystających z pomocy żywnościowej. W ramach tych działań przeprowadziliśmy łącznie trzy spotkania ( warsztaty edukacyjne) , w których wzięły udział łącznie 33 osoby
Rodzaje warsztatów:
- Żywieniowe 1 spotkanie, 8 uczestników
- Kulinarne 2 spotkania, 25 uczestników
Liczba wyświetleń: 517
Utworzono dnia: 28.11.2016
Dokument wprowadził:
Anna Skorczewska
Dokument opublikował:
Administrator główny
28.11.2016, Administrator główny:
Utworzenie dokumentu PODPROGRAM 2015 efekty